Jernej Ogrin

mag. inž. preh.

ustanovitelj Zadnje diete

potrebuješ dodatno pomoč in vodenje?

Veš kaj moraš narediti pa ti ne uspe tega spravit v prakso?

Se je tvoj proces ustavil oz. zataknil?

 

Verjamem, da ni prijetno

ampak to ni razlog za obup! 💪

Ana
Ana
Pristop je super sproščen! Nasveti in priporočila so praktični, realni. Razumeš, da je bolj malo ljudi takih, ki se imajo cel dan čas ukvarjat s prehrano in vadbo, temveč nas je večina zaposlenih na tak in drugačen način. Tedenski posveti so časovno ravno pravšnji, ker ima stranka čas izpeljat plan.
Read More
Timeja
Timeja
Najbolj mi je bil všeč ta sproščen odnos do stranke. Da, coaching mi je spremenil celoten pogled na prehrano in kako se prehranjevati, life changing bi lahko rekla. 🙂 Sporočilo za nekoga ki ni prepričan ali naj se odloči za coaching ali ne: '' Pojdi in naredi to zase ker ti bo v življenju 100x lepše in lažje'':)
Read More
Maja
Maja
Prvič v življenju se počutim opolnomočeno in samozavestno, da bo uspelo - in kar je najbolje, da mi bo uspelo brez stradanja in stalnega razmišljanja o hrani temveč ob uživanju v prehranjevanju.
Read More
Nastja
Nastja
Pristop, ki si ga imel mi je pokazal, da je hrana lahko nekaj sproščenega v našem življenju. Ne pa vzrok samokritike, zaničevalnega samogovora in konstantnega strahu kaj lahko pojem. Če se odločaš za coaching je to po mojem mnenju najboljša investicija v svoje dobro počutje v življenju! V svojo samo zavest, samopodobo in nenazadnje tudi srečo.
Read More
Barbara
Barbara
Všeč mi je, ker se Dominika res poglobi v tvoj življenjski slog, in ga poskuša obrniti v tvoj prid tako, da boš kar najmanj občutil. V zadeve se res poglobi in ti pride 100% naproti. Veš čas je pripravljena priskočiti na pomoč. Skratka zares pozitivna izkušnja, ki jo priporočam!
Read More
Ana
Ana
Daješ vedeti, da je normalno bit v tekmi s časom in/ali apetitom in pomagaš to tekmo maksimalno dobro odigrat, če ne kar zmagat. Ne funkcioniramo vsi isto - ta pristop to v praksi pokaže, ker s stranko iščeš rešitve glede na njene individualne ovire, potrebe in želje, pri tem pa sočasno še izobražuješ in podpiraš.
Read More

Znanje, ki ga potrebuješ za svojo zadnjo dieto je zapakirano v spletni tečaj.

Vse to lahko pogledaš, predelaš in v prakso preneseš SAM, kadarkoli!

Ko pa v praksi pri tem potrebuješ pomoč, pridemo na vrsto MI.

Zadnja dieta coaching

MESEČNI COACHING

Posebna ugodnost za udeležence spletnega tečaja
300
220 Vključen 22 % DDV.
  • Uvodni 60 min posvet
  • Tedenski 30 min klici
  • Dodatna komunikacija preko sporočil
  • Celoten coaching poteka online

Kako poteka coaching v
slogu zadnje diete

S klikom na vprašanje prejmeš odgovor.​

Brez mučenja, stradanja, hude lakote in nerealnih pričakovanj.

 

Pred pričetkom ti pošljemo vprašalnik (želje, cilji, osebni podatki, živila, ki jih uživaš in živila, ki jih ne, omejitve v prehrani,  vprašanja o življenjskem slogu ipd.) ter dnevnik, v katerega 3 dni vpisuješ svojo prehrano.

 

Na podlagi tvojih odgovorov v vprašalniku, tvojega 3 dnevnega dnevnika prehranjevanja in uvodnega posveta coach vidi katere bistvene spremembe so potrebne v tvoji prehrani, navadah in vsakdanu za doseganje želenih ciljev. 

 

Prvi uvodni posvet je daljši (60 min), vsi ostali pa so krajši. V 4 tednih postopno uvedeta vse potrebne spremembe. Vsak teden se slišita na 30 min klicu vmes pa ti je vsak dan na voljo za vmesna vprašanja preko sporočil.

 

Pri nas ne pričakuj rezultatov, ki hitro pridejo in še hitreje grejo. Mi ti pomagam doseči rezultate, ki pridejo postopno in dolgoročno ostanejo. S postavljanjem smiselnih vprašanj in upoštevanjem več dejavnikov v tvojem življenjskem slogu s coachem najdeta način in smiselne korake, ki bodo pripeljali do želenih sprememb in ciljev.

O nadaljevanju se s coachem pogovorita ob koncu prvega meseca. Če se ti počutiš dobro in si osvojil/a vse potrebno za doseganje želenih sprememb, potem ni potrebe in lahko z vodenjem zaključita. Če vidita potrebo, nadaljujeta z rednimi posveti še en mesec ali pa se dogovorita za enkratni posvet enkrat v naslednjih tednih.

Celoten coaching poteka online. Klici potekajo preko Zoom-a. Pred vsakim posvetom prejmeš link, preko katerega se pridružiš klicu. Med tednom pa komunikacija poteka preko aplikacije Viber ali Whatsapp. 

 

Za klic se s coachem dogovorita za fiksen tedenski termin ali pa se dogovarjata vsak teden sproti, če je tvoj urnik bolj razgiban. 

Prijava poteka preko vprašalnika, ki ga najdeš spodaj. V njem je 8 kratkih vprašanj (tvoji osebni podatki, do kje si predelal spletni tečaj, kdaj okvirno imaš čas za prvi posvet, možnost, da še sam/a kaj dopišeš ipd.).

S pomočjo tvojih odgovorov ti nato pošljemo povratni mail z razpoložljivimi termini, coachem, ki bo s teboj in ostalimi informacijami.

Na poti izgube kilogramov glavno vlogo igraš ti, zelo pomembno vlogo pa igramo tudi mi.

Potrebnih sprememb nihče ne more narediti namesto tebe. Vseeno pa to ne pomeni, da moraš biti v procesu sam. 

Ko se ti zatakne, imaš vprašanja, pridejo ovire, se zgodi življenje pa pridemo na vrsto mi – tvoja podpora.

KDO BO S TEBOJ? 

Jernej Ogrin

mag. inž. preh.

Coach in ustanovitelj Zadnje diete

"Moja največja strast je pomagati ljudem dosegati najboljše možno zdravje, dobro počutje v lastnem telesu in brezskrbno prehranjevanje brez slabe vesti.''

S svojim individualnim pristopom pomagam spremembe željnim ljudem premagati ovire, ki se pojavijo v njihovem vsakodnevnem življenju na področju prehrane.

 

Vsi moji nasveti in napotki so kombinacija znanstveno podkrepljenih informacij in izkušenj, pridobljenih pri delu s posamezniki. Zagovarjam postopne spremembe ker vem, da so samo te dolgoročno vzdržne.

 

Verjamem, da lahko z ustreznim sistemom in strokovnim vodenjem zdravo prehrano doseže vsak, ki si tega zares želi.

Dodatna vprašanja

S klikom na vprašanje prejmeš odgovor.

Verjamemo, da si navajen/a marsičesa pri procesu izgube kilogramov, ampak zadnja stvar, ki jo lahko pričakuješ pri nas je ”vse ali nič” pristop. Tvoje prehrane, urnika in količine telesne aktivnosti ne bomo iz danes na jutri obrnili na glavo. 

 

Znotraj tvojega trenutnega urnika in trenutne prehrane bosta s coachem uvajala postopne spremembe, ki bodo zate dejansko izvedljive več kot 2 dni. Enako velja tudi s spodbujanjem telesne aktivnosti. S telesno aktivnostjo se primarno ne ukvarjamo. Primarni fokus je na prehrani, seveda pa spodbujamo vse oblike telesne aktivnosti, saj se zavedamo, kako koristen učinek imajo lahko na zdravje, počutje in nenazadnje tudi na dosežene rezultate. 

Tekom sodelovanja z nami ti ne bo treba delati ničesar, kar ne želiš. Če pod besedo “praški” razumeš 1001 večinoma neuporabno prehransko dopolnilo, ki ti ga želijo prodati v vsakem kotičku interneta, potem si lahko pomirjen/a. Pri Zadnji dieti smo zagovorniki tega, da je prioritete čim več potreb po vseh hranilih pokriti z uravnoteženo prehrano. Prehranska dopolnila pa pridejo v poštev takrat, ko zaradi kateregakoli razloga zadosten vnos nekega hranila s hrano ni možen ali praktičen. Če se za prehranska dopolnila pojavi potreba, ti za to povemo, predstavimo koristi in potencialna tveganja, potem pa se ti odločiš, če si tega želiš ali ne. Nikakor pa ne bo tvoja prehrana pri nas bazirala na “praških”, ampak na hrani.

Kot si spoznal/a že v spletnem tečaju, klasičnih jedilnikov pri Zadnji dieti ne pišemo. Ugotovili smo, da imajo ljudje z jedilniki več slabih, kot dobrih izkušenj, zato k spremembi prehrane pristopamo drugače. V času sodelovanje te naučimo izbirati kakovostna živila v primernih količinah ter oblikovati obroke, ki so v skladu s tvojimi cilji in preferencami in tako s tvojo pomočjo oblikujemo tvojo prehrano na način, da ti služi na dolgi rok. Dobiš fleksibilno prehrano, ki jo znaš prilagajati različnim situacijam in nisi več suženj jedilnikov.

Tako kot v spletnem tečaju tudi tukaj velja – samo, če si tega želiš. Zapomni si tole: Kalorije štejejo, ampak jih ne rabiš nujno šteti. Štetje kalorij je eno ozmed orodij, ki ga lahko uporabljamo za doseganje želene telesne mase in te ga tekom sodelovanja lahko naučimo. Nikakor pa ni pa obvezno in imamo druge načine, s katerimi ti pomagamo delati dobre prehranske izbire v pravih količinah.

Si pripravljen, da začneva?

Hvala!

Tvoj obrazec je uspešno oddan!
 
O novih terminih in prostih mestih boš pravočasno obveščen/a.
 
Spremljaj svoj e-mail in preveri prosim tudi promocije
 
O prostih mestih bom obveščal tudi na mojem Instragam profilu @jernejogrin.