spletni tečaj, ki ti pomaga

spedenat hladilnik

Tečaj, ki te nauči, kako v trgovini najdeš živila z najboljšo sestavo za tvoje cilje.

Preberi več o tečaju spodaj 👇

Ne kupuj na pamet.
Kupuj pametno. 🤔

So dobre reklame, zelene embalaže, bio oznake in zdravi oddelki res najboljše merilo primernosti živila za našo prehrano?

Osvoji znanje za branje tabel hranilnih vrednosti

Če delaš v trgovini smiselne izbire, bodo tvoji obroki bolj hranljivi, bolj energijsko ustrezni in tvoji cilji lažje dosegljivi. 

Predstavljam ti spletni tečaj

TABELCANJE

Tečaj je nastal zato, ker še vedno vlada preveč mitov in misinformacij o tem, katera hrana redi, katera hrana je zdrava in katera hrana je nezdrava. Vse to vodi v zmedo, nepotrebna odrekanja, nerazumevanje živil in vedno slabši odnos do hrane.

 

Si tudi ti zmeden/a? Ni prepozno, da se rešiš omejitev in napačnih prepričanj.

Tabelcanje ti dokončno razjasni kaj je fora posameznih živil v tvoji prehrani in kako lahko v trgovini delaš izbire, ki bodo skladne s tvojimi cilji. Brez izločanja celih skupin živil iz tvoje prehrane in brez deljenja na dobro in slabo. 

V spletnem tečaju ti dobro izbiro razjasnim z odgovorom na

2 ključni vprašanji:

Če se sprašuješ prava vprašanja lahko delaš bolj smiselne prehranske izbire in lažje dosežeš cilje. 

Spletni tečaj

Tabelcanje

59 €

Vključen je 22% DDV.

Možno je tudi plačilo z nakazilom na TRR. Prosim pišite na jernej@zadnjadieta.si

Spletni tečaj

Tabelcanje

59 €

Vključen je 22% DDV.

Za plačilo z nakazilom na TRR prosim pišite na jernej@zadnjadieta.si

V TEČAJU PREJMEŠ:

Kaj pravijo uporabniki tabelcanja

Preberi spodaj njihove komentarje na vsebine spletnega tečaja. 

pogosta vprašanja

Ko enkrat tečaj kupiš je tvoj za zmeraj in s tem tudi dostop do vsebin.

Skupni čas trajanja vsebin znaša okrog 2 uri in 40 minut. Lahko ga pogledaš v enem kosu, lahko pa postopno – kakor ti bolj odgovarja. To je znanje, ki ti koristi za zmeraj in najboljše je to, da se lahko v tečaj kadarkoli vrneš in vsebine ponovno ogledaš, če kaj pozabiš.

 

Sestavlja ga več krajših video vsebin dolgih med 2 min pa do max 20 min. Vsebine si lahko gledaš v svojem tempu. Poskrbel sem, da so vsebine kratke in jedrnate. Zajemajo bistvo in od njih lahko tako res potegneš maksimum.

Spletni tečaj Zadnja dieta (klikni na povezavo za več informacij) je namenjen predvsem osebam, ki želijo izgubiti telesno maso. Njegov namen je, da te postopno vodi od prvih korakov do vzdržne izgube kilogramov.

 

Tabelcanje pa je namenjeno širši populaciji, ne samo osebam ki želijo izgubiti telesno maso. Nauči te izbirati živila z najboljšo sestavo za na tvoje cilje, če so ti izguba kilogramov, pridobivanje kilogramov ali pa le splošno zdravje in boljše prehranske izbire.

Seveda. Tabelcanje Zadnjo dieto zelo lepo dopolni, ker v njem med drugim dobiš veliko idej za hranilno in energijsko primerna živila z ugodno sestavo za izgubo telesne mase. 

Največ poudarka je na izbire, ki so primerne za osebe, ki želijo izgubiti telesno maso. Ves čas pa poudarjam tudi primerne izbire za osebe, ki želijo telesno maso vzdrževati ali pa pridobiti.

 

Primeren je torej za vse, ki želijo na poti do svojih ciljev v prehrani ohranjati živila in/ali jih dodajati, ne pa samo odvzemati. Za vse, ki se želijo naučiti, kako v trgovini najti živila z dobro sestavo v kolikor je njihov cilj izguba kilogramov, pridobivanje kilogramov ali pa boljše zdravje in boljše prehranske izbire.

Namen programa ni reševanje specifičnih zdravstvenih težav, korekcija težav s podhranjenostjo, zdravljenje bolezni in motenj hranjenja, reševanje specifičnih prehranskih težav in kakršnokoli dajanje nasvetov s področja klinične prehrane. Za kakršnekoli negativne posledice zaradi neupoštevanja teh opozoril ne odgovarjamo.

 

V primeru, da se najdeš v kateri izmed skupin za katere program ni namenjen ali če nisi prepričan/a, ali je tečaj zate primeren ali ne, mi lahko pišeš na jernej@zadnjadieta.si, kjer te ustrezno usmerim glede na tvoje specifike.

Prehrana vrhunskih športnikov in zelo resnih rekreativcev je nekoliko drugačna od prehrane splošne populacije in zahteva prilagoditve, ki jih tečaj Tabelcanje ne upošteva, zato za ta del populacije ni primeren. Za te potrebe je priporočljivo sodelovanje s strokovnjakom za športno prehrano in individualna obravnava.

Seveda. Tabelcanje te nauči, kako s pomočjo branja tabel hranilnih vrednosti izbrati živila, ki so najbolj primerna za tvoje cilje. Dobre izbire so eden od ključnih elementov pri doseganju želenih sprememb. Velikokrat dobre izbire niso tista živila, katera misliš in s pomočjo Tabelcanja lahko končno enostavno ločiš med bolj in manj ugodnimi izbirami.

 

Tabelcanje je super dopolnitev spletnemu tečaju Zadnja dieta, ki te vodi skozi ostale ključne elemente za vzdržno izgubo kilogramov.

Osvoji znanje s katerim hitro ločiš med bolj in manj kakovostnimi, hranljivimi in energijsko ustreznimi živili za tvoje cilje.

Ne kupuj na pamet. Izbiraj pametno in samozavestno in hkrati razumi, da je v prehrani prostor tudi za užitek.

Hvala!

Tvoj obrazec je uspešno oddan!
 
O novih terminih in prostih mestih boš pravočasno obveščen/a.
 
Spremljaj svoj e-mail in preveri prosim tudi promocije
 
O prostih mestih bom obveščal tudi na mojem Instragam profilu @jernejogrin.